Львів Інформ

Чоловік з Дніпрорудного “замінував” стовп, а тепер сяде до в’язниці!

Чоловік з Дніпрорудного “замінував” стовп, а тепер сяде до в’язниці!
10643 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Дніпрорудне з’явився горе-жартівник. Чоловіку було нудно, тож він не вигадав нічого кращого, аніж зателефонувати до поліції та повідомити їх про те, що на перехресті вулиць Шахтарська та Ентузіастів, неподалік від пам’ятника архітектури ”Першої руди” має статись вибух!

Декілька нарядів патрульної поліції одразу прибуло на місце події. Вони привезли з собою собак слідчо-оперативну групу, яка повинна була розмінувати місцевість, проте окрім природи там нічого так і не знайшли. Перевіривши кожний куток місцевості, вони зрозуміли, що це був лише невдалий жарт.

Після перевірки поліціянти знайшли жартівника. Ним виявився 37-річний чоловік з Дніпрорудного. Він сам зізнався в тому, що скоїв злочин. Проте за словами поліції невдалому мінувальникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років. Як саме він його відбуватиме, вирішить вже місцевий суд, якому передали справу на розгляд.

Нагадуємо, що за такі жарти передбачена кримінальна відповідальність. Адже замість того, щоб продовжувати оберігати спокій населення, поліціянти розшукують те невідомо що, там, невідомо де.

© 2020 lviv-inform

Мої відео