Львів Інформ

Чоловік згорів в покинутій криниці в Нікополі!

Чоловік згорів в покинутій криниці в Нікополі!
9293 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі все частіше і частіше починають відбуватись пожежі. А жертв від вогню стає все більше. Сьогодні розповіли про те, що в Нікополі в криниці, яка вже протягом довгого часу не використовується люди знайшли тіло обгорілого чоловіка.

За даними від Служби з надзвичайних ситуацій, померлому чоловікові було 50 років. Сьогодні пожежна служба отримала повідомлення про те, що з покинутої криниці йде дим. Люди не розуміють, як там могло спалахнути щось, тож це налякало всіх, хто був поряд. Люди подумали про те, що скоріше за все цю пожежу хтось підлаштував. Коли пожежники спустились на саме дно криниці, то побачили там тіло померлого чоловіка. При собі жодних посвідчень особистості він не мав. Тож, хто це, слідчі поки намагаються встановити.

Зараз триває розслідування, стосовно того, що саме там сталося, невже це нещасний випадок? Адже є можливість того, що він впав в той момент, коли впав у колодязь, що і стало б причиною пожежі. Але тоді виникає питання, чому він впав та чому не загасив цигарку? А якщо це було все ж таки вбивство, то хто міг підняти руку на чоловіка та найголовніше, з якою метою.

Зараз поліція відкрила кримінальне провадження. Вони намагаються встановити особу загиблого для того, аби зв’язатись із родичами. Вони сподіваються, що встигнуть зробити це найближчим часом. Також вони намагаються знайти свідків того, що сталося, тож якщо ви володієте якоюсь інформацію стосовно того, що відбулося, повідомте поліцію.


© 2020 lviv-inform

Мої відео