Львів Інформ

“Вінок України”, в Кам’янському відбувся фестиваль української пісні!

“Вінок України”, в Кам’янському відбувся фестиваль української пісні!
8780 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі добіг кінця міський фестиваль-конкурс, який вже традиційно багато років поспіль проводять в Міжнародний день рідної мови. Він відбувся на сцені Академічного музично-драматичного театру Лесі Українки. Що також символічно показало й те, що ми святкували цього року 150-річчя з дня народження поетеси.

Цей фестиваль української пісні став цілою традицією, яку щороку очікує молодь Дніпра. Вони готуються заздалегідь, вивчають пісні та поринають в атмосферу музики. Звісно, який фестиваль без переможців, а це означає, що й без журі. Так оцінювали творчу молодь цього року начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, викладач вищої категорії Кам’янського професійного музичного коледжу Ольга Преснецова, фронтмен гурту «Silver Town» Олексій Орочко, глава «Фонду розвитку Каменського» Максим Чехута, голова громадської організації «Патріот-2015» Павло Паркінг, заступник голови Молодіжної ради міста, віцеміс міського конкурсу краси «Міс Beauty Kamianske – 2020» Діана Сіра.

Цього року на конкурсі було представлено 17 неймовірних талантів. Вони представляли 8 різних навчальних закладів. Тож боротьба була досить запеклою. Адже професіоналізм, технічність, а найголовніше – неординарність учасників зробили вибір переможців завданням не з простих. Учасники демонстрували оригінальні сольні виступи та неповторні дуети. Судді переконані, що цих талантів очікує неймовірне майбутнє. А за нашу пісню можна не перейматись, адже її бережуть ось такі талановиті та віддані серцем люди. Переможцями стали: Анна Нелька, Кирило Мушти, Марія Бажан. Тож вітаємо переможців та зичимо їм успіхів. Адже вони вразили серця кожного з суддів. А це означає, що вони прекрасно зрозуміли саму суть мистецтва.

© 2020 lviv-inform

Мої відео