Львів Інформ

Депутати Дніпровщини отримали гроші для покращення рівня життя населення!

Депутати Дніпровщини отримали гроші для покращення рівня життя населення!
8716 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Дніпрі вигадали нову систему фінансування населення. З 24 лютого 2021 року по всій території Дніпровщини діятиме новий закон. Згідно з ним протягом 2021-2025 років весь депутатський корпус, а саме: 64 людини будуть виділяти по 19,2 мільйона гривень для виплати жителям Дніпра адресної матеріальної допомоги.

В документі написано, що метою цього покращення є забезпечення гідного рівня життя і соціального захисту жителів міста. За словами політиків, фінансування має розв’язати всі проблеми, з якими стикнулись люди. Звісно, допомагатимуть не всім, а лише певним категоріям людей, які цього потребують. Рівень цивілізованості міста можна виявити за тим, як проживають в ньому найменш забезпечені люди. Крім того, що такі внески депутатів можуть допомогти покращити рівень життя населення, це може також призвести до зменшення напруги між місцевими.

За словами політиків, програма діятиме протягом 2021-2025 років. Якщо виникне необхідність, то її можуть і продовжити. Але зараз у владі заплановано витратити на цю мету 97, 105 мільйонів гривень. Вийде, чи не вийде в депутатів підняти рівень життя населення, покаже лише час. Але всі переконані, що такі нововведення підуть на користь місту. Якщо все це потім підтримають не лише на рівні місцевої громади, а й на рівні всього району, то у 2025 році в Дніпрі не залишиться тих, хто потребуватиме такої допомоги. Але все це поки лише в планах. А як там буде далі, поки невідомо.

Також нагадуємо, що по всій Дніпровщині продовжують створювати нові відділення лікарень. З виконанням цієї ініціативи владі допомагають благодійні організації та активісти Дніпра. Протягом останнього часу вже встигли навести лад в декількох дитячих лікарнях та у двох амбулаторіях. Зараз планується втілення проєкту, який функціонуватиме в Кривому Розі.

© 2020 lviv-inform

Мої відео