Львів Інформ

Хто доповнив чорний список Мінкультури цього разу?

Хто доповнив чорний список Мінкультури цього разу?
9018 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні під час чергового засідання Міністерство культури вирішило доповнити список тих, хто тепер становить загрозу для національної безпеки України. Новими обличчями в ньому стали семеро нових російських акторів та музикантів. Тож наразі він налічує 171 особу.

Тепер в ньому вписані імена п’ятьох учасників гурту "Хор Турецького» – Олексій Александров, Павло Бердников, Олег Бляхорчук, Костянтин Кабанов та Михайло Кузнєцов, а також актори Роман Курцин і Євгенія Лапова, які знімалися в пропагандистському фільмі «Крим».

В списку “Миротворця” їхні імена вже також присутні. Адже вони порушили державний кордон, заперечували російську агресію та брали участь у в тимчасово окупованому Росією Криму.

Вже протягом довгого часу триває анексія Криму та окупація Донецької та Луганської областей. За цей час на територію України вже намагалась потрапити група російських акторів, яка вважала, що можна надурити прикордонників, проте завдяки цьому отримала заборону на в’їзд протягом найближчих десяти років. Також проблеми виникали і з політиками, які прибули до аеропорту Києва, проте яких не пустили до нас наші прикордонники.

Протягом довгого часу хтось намагався просунути у ЗМІ думку про те, що прихильниця терористів ОРДЛО Юлія Чичеріна начебто безперешкодно прибула до аеропорту «Бориспіль». Однак у СБУ заперечили цей факт і нагадали, що співачці давно заборонений в’їзд в Україну. Всі, хто намагаються дезінформувати населення нашої країни, або посягає на її суверенітет, автоматично потрапляють до списку тих, кому забороняється в’їзд на територію держави. За цим пильно слідкують всі наші прикордонні служби, тож винятків бути не може.

Також повідомляємо, що Володимир Зеленський і надалі намагається розв’язати проблему на окупованому Донбасі. Сьогодні Президент України відправився із послами G7 на Донбас. Компанію Зеленському цього разу склали посли країн Великої сімки – Німеччини, Франції, Канади, Великої Британії, Швеції та тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

Посли вирішили перевірити, як Україна виконує свої зобов’язання під час переговорів. За цей час вони планують ознайомитись із ситуацією обличчям до обличчя, налагодити контакт із військовослужбовцями. Аби переконатись в тому, що ті, хто несуть службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил, прекрасно розуміють цінність мирних домовленостей.

Протягом останньої доби вже встигли зафіксувати сім порушень режиму. Поблизу населеного пункту Піски 10 лютого снайпер російсько-окупаційних військ поранив українського військового, його стан задовільний. Окрім того, що вони намагаються нашкодити нашим бійцям по при мирні домовленості, вони також хочуть нас деморалізувати, обстрілюючи з усіх боків. Проте всі сподіваються, що зовсім скоро мирні переговори принесуть свої плоди. А поки намагаємось захистити себе та свою Батьківщину, зауважують військові.

© 2020 lviv-inform

Мої відео