Львів Інформ

Аварія на Дніпровщині: чоловік помер за кермом, через що автівка влетіла в дитячий майданчик

Аварія на Дніпровщині: чоловік помер за кермом, через що автівка влетіла в дитячий майданчик
98770 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Павлограді сьогодні сталась жахлива аварія. Просто під час руху в автівці помер водій. Автівка, яка знаходилась в активному стані, проте була сама собі господинею, влетіла в дитячій майданчик. На щастя, там не було нікого з дітей. Крім водія, постраждалих немає. Тіло чоловіка вже забрала швидка допомога.

Хоча цього разу все обійшлося, проте всі жителі міста сильно налякані. На місці аварії зараз працює служба порятунку та евакуатор. Вони намагаються ліквідувати всі наслідки аварії. Вони співчувають родичам загиблого. Та просять всіх були обережнішими поряд з дорогами. Адже бували випадки, коли водії втрачали свідомість під час керування автівкою. А в Дніпрі нещодавно розповідали про те, як пасажири, швидко зорієнтувавшись, зупинили некероване таксі. Водій помер просто під час поїздки.

Також повідомляють про те, що на Батумській в Дніпрі трапилась ще одна аварія. Авто Mazda рухалося по Батумський, до проспекту Калнишевського. В один момент машина наїхала на бордюр, врізалася в стовп і перекинулася. Слідчі повідомили, що постраждалих немає.

Водію пощастило, його встигла витягти випадкова перехожа. Чоловік був повністю свідомим та обійшлося без сильних травм. Він сильно перелякався та отримав багато синців, проте це не найстрашніше в цій аварії. Чоловік не намагався втекти. Він разом зі свідком дочекався поліцію. Потім пояснив, що саме трапилось і чому машину занесло. За словами свідків, водій був напідпитку, проте це вже буде дізнаватись слідство. Чоловіка забрали до відділку, і наразі слідство триває.

Поліція в черговий раз просить Дніпрян бути обережними. Так, на дворі вже тепліше, але це не причина для легковажної поведінки. Від того, як ви керуєте автівкою, залежить не лише ваше життя. Тож будьте свідомими!

© 2020 lviv-inform

Мої відео