Львів Інформ

Пожежа в Дніпрі: сильно постраждало двоє підлітків!

Пожежа в Дніпрі: сильно постраждало двоє підлітків!
83328 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні сталася пожежа в одному із будинків Дніпра. В п'ятиповерхівці, без очевидних причин почала горіти квартира на 4 поверсі. Це сталось за адресою проспект Богдана Хмельницького. Повідомляє про пожежу пресслужба ГСЧС, яка відповідає за Дніпровський регіон.

Пожежа спалахнула раптово, через що мешканці житлового приміщення одразу її помітили. Вони викликали пожежників. Ті приїхали через кілька хвилин після виклику. Коли пожежники були на місці з’ясувалось, що на той час у квартирі перебувало двоє хлопців. Одному було 15, другому 16 років. Вони намагались визволитись з полум’я самостійно. І одному з них таки вдалося це зробити. Він вибіг на вулицю до того, як приїхали рятівники. Другого пожежники винесли трохи згодом.

Хлопців відвезли до Обласної дитячої лікарні, де наразі їм надають усю необхідну допомогу. В хлопців констатували сильне отруєння газом та опіки, тож певний час ще вони побудуть під наглядом лікарів. Пожежники вже встигли приборкати полум’я. Навіть попри те, що приїхало аж 3 автівки, багато домашніх речей сильно постраждало. Знищені меблі, речі та балкон. Причина появи полум’я поки невідома. Хоча пожежники намагаються її встановити. Сподіваємось, що все завершиться добре і хлопців скоро відвезуть додому.

А ми вкотре нагадуємо, що зараз трапляється майже рекордна кількість пожеж, можливо, це карантин так впливає на всіх, а можливо, це погода така холодна, що всі стали більше використовувати вогонь. Проте щиро просимо вас берегти себе та обережно поводитись із полум’ям. Адже лише вчора горіла церква, з якої всі небайдужі рятували ікони, а сьогодні вже нова халепа, ледве не згоріло двоє неповнолітніх дітей. Будьте обережними й намагайтеся якомога менше наражати себе на небезпеку. Адже один раз у році й палиця може стрелити.

© 2020 lviv-inform

Мої відео