Львів Інформ

Пожежа у Дніпрі: згоріла будівля, у якій знаходилось троє чоловіків

Пожежа у Дніпрі: згоріла будівля, у якій знаходилось троє чоловіків
109960 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вночі всіх жителів Новокодацького району розбудили пожежні сирени. 16 грудня, опівночі спалахнув дім. В ньому на той момент знаходилось троє дорослих чоловіків. Такі дані наразі надала пожежна служба Дніпра. Проте поліція ще продовжує розбиратись та шукати винних у тому, що сталась. Навколо цієї події питань набагато більше, аніж відповідей.

Коли пожежники прибули за вказаною адресою, то одразу ж встановили, що горить одноетажна будівля. Вона належала двом особам, їхні імена поки що не названо. Проте під час гасіння пожежі, було знайдено три трупи.

Вогонь знищив все довкола, тож живих взагалі не могло лишитись. Згоріло не лише приміщення, а й дерев’яна прибудова, яка приєдналась дахом. Загальна площа, яку захопила пожежа, 65 кв.м. Вогонь розгулявся дуже швидко.

Завершили приборкання вогню ще в 1.30. Команда пожежників сткладалась з 15 осіб особового складу та трьох одиниць техніки. Не дивлячись на те, що пожежу загасили, триває розслідування.

Ніхто не може зрозуміти, що насправді спалахнуло посеред хати. А найцікавіше, чому чоловіки на змогли вийти з приміщення, адже вони добре знали, що необхідно зробити в такій ситуації. Та й площа дому не така вже й велика, а у разі проблем, можна було вистрибнути у вікно.

Проте це не перша пожежа останнім часом. Перед цим у Тернопільській області згоріла будівля, в якій зберігалось топливо. Це була гучна подія. А в Сумській області горіла птицефабрика. На той момент там було 40 тисяч курей. Що ж нас чекає далі?

Будьте обережними і слідкуйте за своїми електропристроями та вибухонебезпечними предметами. Проведіть ще одну бесіду про техніку поведінки із тим, що може спалахнути для дітей. Та й самі слідкуйте за тим, аби не потрапити в таке скрутне становище.

© 2020 lviv-inform

Мої відео