Львів Інформ

У Павлограді утворилась велика черга під воєнкоматом

У Павлограді утворилась велика черга під воєнкоматом
162326 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Павлограді біля центрального входу в територіальний центр комплектування та соціальної підтримки зібралася черга людей, які стоять просто на дворі та мерзнуть. Про це дізнаємось із мережі Facebook. У постах пишуть, що потрапити всередину приміщення майже неможливо, впускають лише тих, хто прийшов за повісткою. А інші змушені чекати на вулиці, під дощем.


Також в Інтернеті з'явилися пости і інших невдоволених людей, які вимушені були стояти в черзі. Громадяни розповідають, що працівники поводяться не коректно, кричать та ображають, а в приміщені повний безпорядок.


Працівники Павлоградського територіального центру про цю ситуацію кажуть так: «На сьогодні у воєнкоматі оголошений один приймальний день і це понеділок. Такі зміни ввели у зв'язку з епідеміологічною ситуацією. Це не наша примха, це відбувається у всіх воєнкоматах. Таке розпорядження надійшло зверху».


У коментарях громадяни вкрай невдоволені необхідністю стояти в черзі, щей на холоді. Були і такі, хто пропонував винести на вулицю стілі приймати людей перед центром.


«А коли у нас в подібних інстанціях поважали і думали про людей? Просто пандемія це трохи виявила, тепер люди вимушені стояти під дощем та на холоді. А саме у воєнкоматі завжди потрібно витратити не один день…Співчуваю», - написала у коментарях Людмила.

© 2020 lviv-inform

Мої відео