Львів Інформ

У Дніпрі небайдужі можуть долучитися до благодійної акції до Дня Святого Миколая

У Дніпрі небайдужі можуть долучитися до благодійної акції до Дня Святого Миколая
128499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший рік у Дніпрі резеденція Святого Миколая гостинно зустрічає відвідувачів. Насамперед, ціль такої акції – привітати діток із малозабезпечених сімей. Адже, у такий день, діти як ніколи хочуть смаколиків, подарунків, яких через ситуацію у сім’ї можуть не отримати. Також акція проводиться з метою нагадати людям про традиційність цього свята та створити у людей передноворічний настрій.


За попередній рік ідейники привітали із цим святом 1800 дітей із малозабезпечених сімей. Цього ж року планується збільшити кількість привітань. Кожен може внести свою долю та тим самим долучитися до проекту благодійності. Це можуть бути іграшки, книги, спортивне спорядження, одяг. Ласощі також прийматимуть з 5 грудня.


Ви також можете стати учасниками акції, та разом із Святим Миколаєм працювати на його Фабриці. Дарувати дніпрянам святковий настрій, роздавати листівки з привітаннями, розносити подарунки дітям. Допомогти у збиранні подарунків в супермаркетах Дніпра. Заохотити своїх колег по роботі чи однокласників долучитися до акції. Кожен, хто має власний автомобіль, може допомогти помічнакам у швидкому доставленні подарунків.

© 2020 lviv-inform

Мої відео