Львів Інформ

Перебудова вулиці Яворницького у Дніпрі

Перебудова вулиці Яворницького у Дніпрі
157172 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі все ще продовжуються реконструкція вулиці Яворницького.


Тут вже можна побачити нові бетонні конструкції, обладнання для дітей, зокрема гойдалки, з’явилось нове освітлення, тому тепер можна затишно прогулюватись вулицею навіть ввечері.


Максим Білоножко, представник компанії наголошує: «Особливість освітлення полягає в тому, що воно архітектурне. Завдання було не просто максимально наповнити територію світлом, а створити красиве підсвічування для всіх елементів. Акцентувати увагу на тому ж декоративному бетоні, на терасах, сходах».


Оновлення вулиці планувалось завершити за 11 місяців, проте зробили це вдвічі швидше. Після реконструкції вулиці, пішохідна зона з’єднала парк Шевченка і сквер ім. Івана Старова.


Жителі міста дуже задоволені такими оновленнями, кажуть, що тепер на території дуже чисто і це найкращий варіант в порівнянні з іншими. З’явилися шахматні столики, які привертають увагу як чоловіків, так і жінок. Про дітей також попіклувалися і створили необхідні умови для їх забав.
Тепер на вулиці Яворницького майже сотня нових дерев, понад шістдесят декоративних опор, а ще автоматичні антипаркувальні стовпчики.
За словами головного архітектора Дніпра Дмитра Волика, вперше було застосовано складні елементи із декоративного бетону, раніше їх не використовували в архітектурі міста.


Перебудова вулиці вже на фінальному етапі. На реконструкцію міста потрачено більше 122 млн. гривень, які виділила місцева влада.

© 2020 lviv-inform

Мої відео