Львів Інформ

У Дніпрі відслужили святкову літургію на честь Дня Незалежності України

У Дніпрі відслужили святкову літургію на честь Дня Незалежності України
22188 ПЕРЕГЛЯДІВ

29-ту річницю Дня Незалежності українці розпочали з молебню. У храмах і церквах Дніпра ранком служили святкову літургію. Слово боже лунало і в єпархіальному храмі на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість».

За Україну та її волю там молилися представники духовенства міста й області, військовокомандувачі, бійці ООС, співробітники ДСНС, представники міжнародного благодійного фонду «Солідарність» та віряни Дніпра. Богослужіння очолив керуючий Дніпропетровською єпархією архієпископ Симеон .

«Сьогодні ми з самого ранку у першу чергу помолилися за упокій тих воїнів, які віддали життя за Україну. Поклали квіти на Алеї Слави і так подякували їм за їхню любов і жертовність Україні», — розповів настоятель храму «Різдва Пресвятої Богородиці», протоієрей Віталій Лопушанський.

Капелан полку «Дніпро-1» Дмитро Поворотний зазначив, що молитва до Бога лунала, аби Він благословляв нашу країну на розквіт і єдність, благословляв на перемогу. Бо триває війна, агресор зазіхнув на нашу землю і ми чинимо опір не тільки на фронті, а й духовно.

Теги: Дніпро,літургія,День Незалежності,архієпископ Симеон

© 2020 lviv-inform

Мої відео