Львів Інформ

У Дніпрі працівник автомийки на викраденому автомобілі травмував дитину

У Дніпрі працівник автомийки на викраденому автомобілі травмував дитину
47446 ПЕРЕГЛЯДІВ

Викрадачем виявився 28-річний раніше не судимий житель Павлограда. Молодик працював на автомийці і вирішив поцупити «Honda Accord», який власник залишив, аби його помили. Втім, коли він сподівався забрати чисту автівку, виявилося, що вона зникла, як і працівник автомийки. Цей факт встановили поліцейські, та почали розшуки.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ нацполіції у Дніпропетровській області, шукати зловмисника довелося недовго. Під час руху по проспекту Богдана Хмельницького той потрапив у ДТП. Викрадач наїхав на бордюр, внаслідок чого з автомобіля відлетіла деталь та травмувала 9-річного хлопчика, який стояв на тротуарі з батьками. Тут би йому зупинитися, але чоловік втік з місця пригоди.

Проте уникнути покарання не вдалося. Поліцейські Шевченківського відділення поліції встановили та затримали причетного до злочину чоловіка. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Теги: викрав авто,ДТП, Дніпро,травмував дитину

© 2020 lviv-inform

Мої відео