Львів Інформ

На Дніпропетровщині гасили пожежу, яка пошкодила 8 га лісу

На Дніпропетровщині гасили пожежу, яка пошкодила 8 га лісу
61698 ПЕРЕГЛЯДІВ

Суха трава зайнялася на відкритій території за межами села Новокурськ Широківського району і поширилася на територію Широківського лісництва. За викликом, який надійшов о 17.20 27 липня, було направлено відділення 17 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. А згодом ще й додатково були залучені відділення 61 та 11 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, вогнеборці Гречаноподівської місцевої пожежної команди, а також співробітники лісового господарства.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, пожежу локалізовано о 22:37 та ліквідовано о 00:25. Вогнем знищено суху траву та підстилку змішаного лісу, а також пошкоджено хвойні та листяні дерева. Загальна площа пожежі склала 8 га.

До гасіння займання залучено 21 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також співробітників та спеціальну техніку комунального підприємства «Криворізький лісгосп».

Рятувальники вкотре закликають берегти екосистеми від пожеж, не розводити багаття в лісі або поблизу лісових масивів, не кидати недопалки та не загашені сірники у суху рослинність

Теги: пожежа,ліс, Дніпропетровщина,рятувальники

© 2020 lviv-inform

Мої відео