Львів Інформ

Жителі Гідропаркової перекривали дорогу через активний рух транспорту біля свого будинку

Жителі Гідропаркової перекривали дорогу через активний рух транспорту біля свого будинку
8692 ПЕРЕГЛЯДІВ

На місце виїжджала патрульна поліція. Фактично це продовження конфлікту на житловому масиві «Парус». Мешканці будинку №1 по вул. Гідропарковій протестували проти того, що їхній вузький прибудинковий проїзд перетворили на альтернативний автошлях в Діївку та Сухачівку.

І це ще не всі проблеми: неподалік звели новобудову «Червоні вітрила» та гаражний комплекс на понад 100 автівок. І тепер весь трафік транспорту йде повз будинок №1 по вул. Гідропарковій. І хоча три місяці тому дорогу відремонтували коштом міського бюджету, при такому активному русі асфальтне покриття швидко зіпсується, а його капремонту городяни чекали довгі 40 років.

«Ми зібрали акцію з приводу того, що нашою дворовою дорогою їздять всі машини. Ми не можемо ані вийти, ані нормально пройти. Авто вилітають на тротуар, вчора ледве жінку не збили у нас», — каже мешканка вул. Гідропаркова, 1, Лариса Марченко.

«Замість того, аби об`їжджати через світлофори, всі сюди їдуть. Навіть багатотонажні машини... Замість того, щоб прямувати основними автошляхами, обирають дворові, які вже добре зроблені... Так вони нам за рік, за два розіб`ють цю дорогу», — продовжує її сусідка Світлана Огейко.

Мешканці збирають підписи під зверненням до керівництва міськради Дніпра, щоб їхній прибудинковий проїзд зробили одностороннім. До того просять встановити нові дорожні знаки, які б обмежили швидкість та заборонили рух вантажівок повз багатоповерхівку.

Теги: Гідропаркова,мешканці,блокували,дорога, Дніпро,автомобілі,розбитий асфальт

© 2020 lviv-inform

Мої відео