Львів Інформ

У Дніпрі поліція затримала водія, який збив дівчину та втік

У Дніпрі поліція затримала водія, який збив дівчину та втік
26151 ПЕРЕГЛЯДІВ

Автомобіль, на якому була скоєна аварія, було знайдено біля одного з будинків. За попередньою інформацією, під час скоєння ДТП водій перебував у нетверезому стані. 

7 липня 31-річного водія автомобіля «Volkswagen Passat» (польської реєстрації), що здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу на проспекті Калнишевського, затримали. Дівчина отримала тяжкі тілесні ушкодження та була шпиталізована до лікарні. Аварія сталася біля 22 години 6 липня, водій Volkswagen одразу залишив місце аварії. Розшукували його усім світом: до патрульної поліції долучилися слідчі карного розшуку і кінологи.

«Попередньо встановлено, що чоловік на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди міг знаходитися в стані алкогольного сп`яніння, — заявила заступниця начальниці відділу комунікації ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Ольга Кузнєцова. — Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-Процесуального кодексу України. Сьогодні йому буде вручено підозру у скоєнні злочину».

Відомо, що порушнику 31 рік. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Постраждала дівчина у стані коми у лікарні ім. Мечникова.

Теги: ДТП,проспект Калнишевського,збив дівчину,затримали, Дніпро

© 2020 lviv-inform

Мої відео