Львів Інформ

У Києві оголошено карантин: відміняються концерти, конференції, кінопокази, навчання у всіх освітніх закладах

У Києві оголошено карантин: відміняються концерти, конференції, кінопокази, навчання у всіх освітніх закладах
202398 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 12 березня у столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, які діятимуть до кінця березня. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє пресслужба Київської міської ради з посиланням на міського голову Віталія Кличка.

Київська влада вирішила не чекати появи випадків захворювання у столиці та діяти на упередження. На думку Віталія Кличка, з тією динамікою, з якою розповсюджується епідемія коронавірусу у світі, існує потенційна загроза і для столиці України.

«З 12 березня ми запроваджуємо наступні превентивні заходи в Києві: тимчасово обмежуємо освітній процес та забезпечуємо дистанційне навчання в закладах загальної та вищої освіти. У мистецьких, спортивних школах. У дитячих садочках міста. Обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, інших заходів. Кінотеатри скасують сеанси. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах. У торгових центрах — посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі. Попередньо обмеження діятимуть до кінця березня», — наголосив очільник Києва.

Влада Києва звернулася також до керівників установ та підприємств. аби ті переглянули робочий графік працівників, що мають малолітніх дітей.

© 2020 lviv-inform

Мої відео