Львів Інформ

З 13 квітня українці можуть замовити освячену паску з безкоштовною доставкою

З 13 квітня українці можуть замовити освячену паску з безкоштовною доставкою
260760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це дає змогу залишитися вдома у Великдень і відсвяткувати його здоровими. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства інфраструктури.

Святкові Великодні дні в умовах карантину — це, на жаль, неможливість провідати рідних, привезти великодній кошик, освятити паску в храмі.

«На звернення Міністра інфраструктури Владислава Криклія Православна Церква України та Українська Греко-Католицька Церква допоможуть в освяченні пасок, щоб дати можливість особливо людям в групі ризику, все-таки залишитися вдома у Великдень», — повідомляють у міністерстві.

А Укрпошта разом із Київським хлібозаводом пропонує, не ризикуючи здоров’ям, замовити паску додому. Ви можете придбати паски, а Укрпошта безкоштовно їх доставить. Ціна 300-грамової паски — 30 грн, 500-грамової —50 грн.

Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна на сайті Укрпошти або через контакт-центр за телефоном: 0 800-300-545 вже зараз. Замовлення прийматимуться до 12 квітня включно. Приносити паски додому будуть листоноші чи кур'єри — з 13 по 17 квітня, в залежності від дати замовлення та населеного пункту.

© 2020 lviv-inform

Мої відео