Львів Інформ

За добу прикордонники виявили чотирьох порушників карантинного режиму

За добу прикордонники виявили чотирьох порушників карантинного режиму
61746 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі подорожувальники не добули по кілька днів до встановленого терміну самоізоляції. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Державної прикордонної служби.

Карантинні заходи в Україні суворішають, але тяга українців до пригод не вщухає. Протягом 15 квітня чотирьох порушників самоізоляції виявили співробітники Держприкордонслужби під час заходів прикордонного контролю. Двох громадян України прикордонники зупинили в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині. Вони порушили карантин та планували виїхати з України раніше встановленого терміну самоізоляції.

Ще двох таких подорожувальників, які прямували до Польщі та Румунії через пункти пропуску «Краківець» та «Порубне», виявили прикордонники Мостиського та Чернівецького загонів. Один із них не добув дві доби, інший – вісім до встановленого терміну самоізоляції.

На подорожувальників поліцейські склали адмінпротоколи за порушення правил щодо карантину людей. Відповідальність за це передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень. Загалом, за інформацією Держприкордонслужби, з початку введення карантинних заходів прикордонники виявили в пунктах пропуску 70 порушників правил самоізоляції.

© 2020 lviv-inform

Мої відео