Львів Інформ

Україну продовжить поливати дощами

Україну продовжить поливати дощами
147366 ПЕРЕГЛЯДІВ

У більшості областей найближчими днями очікуються опади, але не тільки дощі, а й град, шквали та навіть сніг. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила синоптик Наталка Діденко.

Дощі найближчої доби будуть різними. Якщо у центральних областях та на Сході гримітимуть грози, можливий град та шквали, але з доволі теплим повітрям, то у західних областях дощі пройдуть холодні та з сильним західним вітром, місцями до штормових поривів. До того ж, на Заході ще й очікується найхолодніша погода.

«Найближчої ночі там передбачається усього +2…+7 градусів, в Карпатах заморозки. А якщо заморозки й висока вологість — то висока ймовірність снігу. У горах!» — йдеться у дописі.

У більшості областей України вночі буде +6…+12 градусів, вдень у середу +13…+18 градусів. Найтепліше повітря охопить Схід України, Дніпро з районами та більшість південної частини, до +18…+23 градусів.

До вихідних очікується сильний та поривчастий вітер, 7-8 травня температура повітря знизиться майже в усіх областях України, але вже 9-10 травня потеплішає.

На Дніпропетровщині у найближчі дві доби місцями можливий дощ, денна температура до +17…+20 градусів. 8-9 квітня стане прохолодніше до +13…+14.

© 2020 lviv-inform

Мої відео