Львів Інформ

Рятівників дворічного хлопчика нагородила Нацполіція

Рятівників дворічного хлопчика нагородила Нацполіція
259098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасників операції, що розшукала зниклого дворічного малюка, нагородив очільник обласної поліції Володимир Огурченко. Найактивніші шукачі отримали в подарунок наручні годинники.  Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Першим відзначили оперуповноваженого Солонянського відділення поліції Віталія Сміюху. Саме він почув плач дитини в глибокому яру та викликав на допомогу своїх колег. 

“Мені дуже приємно, що є такі люди, які самовіддано працювали всю ніч, переживали. Ми вам дуже вдячні”, — сказав Володимир Огурченко під час нагородження. 

Годинники отримали й інші учасники операції: представники організації “Пошук зниклих дітей” та Павлоградського пошуково-рятувального загону “Антарес”. 

"Я бачила сльози щастя в очах ваших хлопців, я взагалі плакала. Тому що у цьому пориві так професійно спрацювали співробітники, бо ми, волонтери, допомогли”, — каже керівниця ГО “Пошук зниклих дітей” Олена Жовтобрюх.

Нагадаємо, хлопця, який напередодні зник у селі Звонецьке Солонянського району всю ніч шукали волонтери та поліціянти. Знайшли малюка вже на ранок. Його шпиталізували до дитячої лікарні з переохолодженням.

© 2020 lviv-inform

Мої відео