Львів Інформ

Депутати міськради Дніпра виступили на захист малого бізнесу

Депутати міськради Дніпра виступили на захист малого бізнесу
259075 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони проголосували за звернення до Президента, Верховної Ради та Прем`єр-міністра з проханням повернути спрощену систему оподаткування для ФОПів та відмовитися від загального запровадження системи касового обслуговування. Про це стало відомо під час 50-ї сесії міськради Дніпра.

“Я знала, що міський голова принципово проти втручання у справи центральної влади, тому якось не очікувала навіть такого рішення, і вдячна всім депутатам за голосування”, - сказала голова ГО “Укри” Наталія Ешонкулова.

Борис Філатов перед голосуванням заявив, що він завжди був проти політичних заяв, але в цьому випадку не накладатиме вето. Можливо, змінилася кон`юнктура. До того ж, аналогічні звернення вже ухвалили у Львові, Черкасах, Житомирі, Білій Церкві та низці інших обласних рад.

Тим часом, Наталія Ешонкулова повідомила, що численна група підприємців із різних міст України готує законопроєкт, котрий буде відміняти всі ухвалені не на користь ФОПів закони. Подавати його будуть через депутатів, що лояльно ставляться до малого бізнесу.

© 2020 lviv-inform

Мої відео