Львів Інформ

“УВАГА! росія готує провокацію проти України на Близькому Сході! РОЗГОЛОС!”, - Ігор Мосійчук

“УВАГА! росія готує провокацію проти України на Близькому Сході! РОЗГОЛОС!”, - Ігор Мосійчук
298839 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Підступність, кровожерливість та цинізм держави-агресора росії не підлягає жодним сумнівам. Саме тому, ми українці та наші закордонні партнери, повинні завжди бути пильними та напоготові до відбиття будь-якого роду атак: чи то на полі бою, чи то на  фронті інформаційному!  


Так, нещодавно, 9 жовтня, вкрай важливу інформацію про чергову провокацію росії проти України
повідомив журналіст, народний депутат VIII скликання, Ігор Мосійчук. А саме, мова про те, що росія планує використати напад терористів ХАМАС на Ізраїль для масштабної провокації проти України: бойовикам уже передано захоплену в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та Євросоюзі


У своєму
Телеграм-каналі та на сторінці Facebook Мосійчук Ігор заявив наступне (пряма мова):  


ГРУ МО рф передало ХАМАСу зброю американського та європейського виробництва, захоплену як трофеї в боях з ЗСУ на Сході й Півдні України.  


Після того як ця зброя буде виявлена у бойовиків ХАМАСу в ході ізраїльсько-арабської війни в ряді західних ЗМІ з'являться публікації, розслідування які вказуватимуть, що західну зброю ХАМАСу продали українські військові які займаються цим регулярно. В підтвердження відповідну заяву має зробити перебіжчик-зрадник старший лейтенант Руслан СИРОВИЙ (начальник групи моніторингу обстановки відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» на Закарпатті).


Мета очевидна, дискредитація ЗСУ та повне припинення допомоги Україні зброєю та боєприпасами”. 


З метою уникнення дипломатичної катастрофи публічно звертаюся до ГУР МО, СБУ, МЗС, ОП та особисто президента України Володимира Зеленського для вжиття відповідних заходів реагування та запобігання російській провокації!!!

ПРОШУ РЕПОСТ!!!”

 

 
 

То ж, друзі! Українці! Єднаймось заради Перемоги! Поширюймо цю важливу інформацію якомога ширше!

Слава Україні!

Теги: Мосійчук Ігор,Ігор Мосійчук, росія готує провокацію проти України на Близькому Сході!, росія - провокація проти України ,ГРУ МО рф передало ХАМАСу зброю,ЗСУ, Руслан СИРОВИЙ,Мосійчук Ігор звернувся до Президента Зеленського Володимира,Ігор Мосійчук звернувся до ГУР МО, СБУ, МЗС, Офіс президента,журналіст Мосійчук, народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук,Телеграм канал Мосійчук Ігор

© 2020 lviv-inform

Мої відео