Львів Інформ

Дніпрянин понесе відповідальність за вбивство дівчини

Дніпрянин понесе відповідальність за вбивство дівчини
428027 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інколи сварки знаходять занадто далеко. І нерідко все у парі добре, а потім стається нещастя. Саме це й відбулося у Дніпрі.

Нещодавно у Дніпрі сталася трагедія, яка забрала у однієї з родин міста близьку людину. Це відбулося увечері, близько 20-ї години, у провулку Штабному 1. Пара, що знаходилася на восьмому поверсі багатоповерхівки, сварилася. Чому виник конфлікт – достеменно невідомо. Але відомо, що чоловік хотів зупинити потік образ від дівчини та штовхнув її. Вони знаходилися на балконі. І це стало фатальною дрібницею, адже після поштовху дівчина не втрималася і полетіла з висоти восьмого поверху на землю.

Хтось з очевидців того, що сталося, викликав медиків, але швидка, що прибула на місце, змогла лише констатувати смерть. Травми, що отримала потерпіла, були абсолютно несумісні з життям. Їй було лише 20. Її ж обранець ще приблизно добу переховувався.

Проте відповідальність все-таки наздогнала кривдника. Ним виявився 28-річний хлопець, житель Дніпра. Його було затримано згідно з Кримінальним процесуальним кодексом. Йому загрожує відповідальність за частиною 1 статті 115 (вбивство). Всі відомості, що є наразі, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Чоловікові оголошено про підозру. Слідчі дії продовжуються, а запобіжний захід обирають. Покарання, на яке може очікувати затриманий – від 7 до 15 років ув'язнення.

© 2020 lviv-inform

Мої відео