Львів Інформ

Наркоділок, який збував амфетамін військовослужбовцям, проведе за гратами 10 років

Наркоділок, який збував амфетамін військовослужбовцям, проведе за гратами 10 років
152016 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Київська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону у Київському апеляційному суді відстояла вирок наркоторгівцю, який збував курсантам військового інституту психотропну речовину в особливо великих розмірах.

   Установлено, що впродовж 2016 року мешканець Київської області систематично реалізовував курсантам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (ВІТІ), розташованого у центрі Києва, психотропну речовину - амфетамін. Завдяки вдалим процесуальним діям військової прокуратури Київського гарнізону та ГУ БКОЗ СБ України, наркоділок був затриманий восени 2016 року.

   У ході санкціонованого судом обшуку за місцем проживання затриманого вилучено понад 43 г психотропної речовини - амфетамін, яку останній придбав та зберігав з метою збуту, а також зброю – перероблений травматичний пістолет калібру 9 мм.
Ірпінський міський суд Київської області суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

   17.06.2021 на судовому засіданні Київською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону доведено необґрунтованість апеляційної скарги сторони захисту, яка вважала обвинуваченого невинуватим, а призначене йому покарання - занадто суворим.

   Київський апеляційний суд прийняв до уваги беззаперечні докази сторони обвинувачення та залишив скаргу без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону послідовно вживає заходів щодо викорінення обігу наркотичних засобів серед військовослужбовців.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Cпеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,вирок суду,наркоторговець,амфетамін,10 років,позбавлення волі,наркотична речовина

© 2020 lviv-inform

Мої відео