Львів Інформ

Співробітники Служби судової охорони здали кров для маленьких пацієнтів Дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”, які постраждали в ДТП

Співробітники Служби судової охорони здали кров для маленьких пацієнтів Дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”, які постраждали в ДТП
353485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 20 травня, у Всесвітній день вишиванки співробітники Служби судової охорони долучилися до благородної справи і здали кров для маленьких пацієнтів Дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”.
Краплиною своєї крові поділилися 16 співробітників центрального органу управління та Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.
Судові охоронці разом з іншими представниками силових структур та громадських організацій долучилися до акції здачі крові в межах Тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи Міжнародного благодійного фонду “Допомога постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод”.
Статистика загиблих за 2020 рік на українських дорогах невтішна: загинуло понад 3,5 тисячі українців. Насамперед людина, яка потрапила у ДТП, гине від нестачі крові. Саме тому так важливо ділитися кров’ю з тими, хто цього потребує, надто коли це діти.
- Кожне життя важливе, особливо дитяче. Ми проводимо цю акцію саме в ДСЛ “Охматдит”, адже сюди привозять дітей із найтяжчими випадками з усієї України. Ми хочемо, щоб кожний зрозумів, що здана кров – це чиєсь врятоване життя, – зазначила директор МБФ “Допомога постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод” Інна Оліференко.
А керівник медичної служби Служби судової охорони Віталій Андронатій каже, що кров – це основний компонент, який рятує життя в невідкладному стані, надто після ДТП, а замісної терапії крові наразі немає.
Тож співробітники Служби завжди охоче відгукуються на потребу здати кров, адже це найменше, що може зробити людина для іншої: поділитися краплиною своєї крові і врятувати чиєсь життя.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 lviv-inform

Мої відео