Львів Інформ

На час Великодня та травневих свят Служба судової охорони переходить на посилений варіант несення служби

На час Великодня та травневих свят Служба судової охорони переходить на посилений варіант несення служби
47621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Служби судової охорони Валерій Бондар підписав наказ про переведення Служби судової охорони на посилений варіант несення служби під час Великодня та травневих свят і вжиття додаткових заходів безпеки.
Наказ видано з метою забезпечення ефективної організації службової діяльності з охорони об’єктів системи правосуддя у вихідні і святкові дні, пов’язані з відзначенням Дня праці, Великодня, Дня пам’яті та примирення, Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Відповідно до нього, у посиленому режимі співробітники Служби виконуватимуть завдання з охорони й забезпечення безпеки судових установ 1–5 та 8–11 травня 2021 року.
Так, у всіх двадцяти чотирьох територіальних управліннях Служби судової охорони для попередження або припинення правопорушень, нештатних чи надзвичайних ситуацій у судових установах у готовність будуть приведені визначені сили й засоби, зокрема резерви з належним екіпіруванням для оперативного посилення охорони судів.
Також територіальні управління Служби тісно взаємодіятимуть із територіальними органами Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій в областях держави з метою відстежування зміни в обстановці навколо об’єктів судової влади та організації в разі потреби відповідного реагування.
Наразі під охороною Служби судової охорони перебувають 498 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 lviv-inform

Мої відео