Львів Інформ

Рішення суду: оборонне підприємство має сплатити 700 тисяч штрафу

Рішення суду: оборонне підприємство має сплатити 700 тисяч штрафу
225178 ПЕРЕГЛЯДІВ

   16.09.2020 року господарським судом м. Києва задоволено позов заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України.

   Передумовою цьому стало укладення у грудні 2018 року між Міністерством оборони України та одним з оборонних підприємств державного контракту на поставку продукції іноземних виробників за державним оборонним замовленням.

   Однак, в порушення умов контракту щодо строків поставки, Виконавцем зазначена продукція поставлена не була, а претензії Міністерства оборони України щодо неналежного виконання умов контракту, Відповідачем не визнавалися.

   Враховуючи вищенаведені обставини, Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону до суду скеровано позов до вказаного суб’єкта підприємницької діяльності про стягнення штрафних санкцій. За результатами судового розгляду підприємство-порушник умов державного контракту на поставку продукції військового призначення заплатить штраф у розмірі 700 тисяч гривень.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,задоволено позов,оборонне підприємство,державний контракт,700 тисяч,рішення суду

© 2020 lviv-inform

Мої відео