Львів Інформ

Збули метадону на понад 1 млн грн у прифронтовому Кураховому – викрито групу осіб

Збули метадону на понад 1 млн грн у прифронтовому Кураховому – викрито групу осіб
409497 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом чоловікам за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, у лютому 2023 року 42-річний чоловік організував разом із трьома товаришами наркобізнес на території м. Курахового. Розподіливши між собою обов’язки, один з учасників компанії доставляв метадон з Дніпропетровщини на Донеччину. Ще двоє місцевих займались збутом наркотичних засобів в межах населеного пункту. «Товар» вони передавали особисто, виключно перевіреним «клієнтам», а головний організатор контролював роботу «партнерів» та ділив між ними незаконно зароблені гроші.
 
    
 
Усього за 9 місяців підозрювані продали наркотичних засобів на понад 1 млн грн. Вартість одного пакунка з метадоном складала 900 грн за 0,25 г.
 
 
У ході санкціонованих обшуків за місцями проживання «бізнеспартнерів» та у їхніх транспортних засобах знайдено та вилучено наркотичні засоби, мобільні телефони й грошові кошти на суму близько 1 млн грн.
 
 
Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує ув’язнення на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 lviv-inform

Мої відео