Львів Інформ

Комп’ютерна техніка для ЗСУ: підприємцю повідомлено про підозру у заволодінні майже 7 млн грн бюджетних коштів .

Комп’ютерна техніка для ЗСУ: підприємцю повідомлено про підозру у заволодінні майже 7 млн грн бюджетних коштів .
318086 ПЕРЕГЛЯДІВ

  За процесуального керівництва прокурорів Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю.

  За даними слідства, підозрюваний, при укладенні з однією з військових частин командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України договору на поставку комп’ютерної техніки безпідставно повторно включив до калькуляції витрат вартість програмного забезпечення, чим спричинив державі збитки у розмірі 6 970 000 грн. 
 
  Досудове розслідування здійснюють слідчі 3 слідчого відділу ТУ ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Департаменту ВКР СБ України.

   Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

  Санкцією ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, за заволодіння  бюджетними коштами в особливо великих розмірах шляхом шахрайства передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Дарницька спецпрокуратура,Дарницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,повідомлено про підозру,ЗСУ,комп'ютерна техніка,заволодіння коштами

© 2020 lviv-inform

Мої відео