Львів Інформ

Детективи БЕБ завершили розслідування щодо незаконного виробництва тютюнових виробів

Детективи БЕБ завершили розслідування щодо незаконного виробництва тютюнових виробів
441165 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області завершили досудове розслідування щодо організованої злочинної групи, яка здійснювала реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Слідством викрито трьох осіб, які на території Львівської та Волинської областей організували роботу цеху із незаконним виробництвом та подальшим зберіганням тютюнових виробів.

У подальшому контрафактна підакцизна продукція реалізовувалась на території Львівської області. Детективи БЕБ виявили та вилучили контрафактну продукцію. Орієнтовна загальна сума вилучених цигарок становить близько 2 млн гривень.

Внаслідок незаконного використання товарного знаку для підробленої тютюнової продукції, відомій компанії завдано матеріальних збитків на загальну суму майже 1,5 млн гривень.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури та за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань у Львівській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Нагадаємо, нещодавно  БЕБ скерувало до суду обвинувальний акт стосовно керівника вугільної компанії за ухилення від сплати податків. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-skeruvalo-do-sudu-obvynuvalnyi-akt-stosovno-kerivnyka-vuhilnoi-kompanii-za-ukhylennia-vid-splaty-podatkiv

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,нелегальне виробництво,незаконні тютюнові цехи,тютюнова продукція,тютюновий цех

© 2020 lviv-inform

Мої відео