Львів Інформ

БЕБ на Львівщині вилучило контрафактні цигарки майже на 18 млн грн

БЕБ на Львівщині вилучило контрафактні цигарки майже на 18 млн грн
377019 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів в тому числі їх контрабанду за кордон.

Детективи БЕБ провели невідкладний огляд вантажного автомобіля, який перевозив підакцизні товари у Львівській області, та обшук складського приміщення на території Закарпатської області.

Під час обушків виявлено та вилучено понад 330 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та майже 1,5 тонни тютюну для кальяну та транспортний засіб. Також вилучено чорнові записи та документацію, що свідчить про протиправну діяльність згаданих осіб.

Орієнтовна загальна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить майже 18 млн грн.

Наразі вживаються заходи з метою встановлення повного кола причетних до схеми осіб, проводяться першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи територіального управління БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,тютюнові вироби,ухилення від сплати податків

© 2020 lviv-inform

Мої відео