Львів Інформ

Дорожньо-транспортна пригода за участі п’яного водія на Херсонщині

Дорожньо-транспортна пригода за участі п’яного водія на Херсонщині
335520 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Херсон на площі Морозова трапилося жахливе ДТП водій завдав значної шкоди бордюру (каменю) та зеленій зоні, щоб уникнути покарання втік з місця злочину.

 

Ця вся інформація надійшла до відділу поліції через телефонний виклик певної служби, що дала їм орієнтування. Співробітники оперативно-розшукової групи та патрульної поліції швидко прибули на місце подій. Їм вдалося випадково знайти автомобіль правопорушника на вулиці Небесної сотні, поліцейські помітили, що машина має серйозні ознаки ударів (через ДТП). Транспортний засіб — “Infiniti”, водій — віком 35 років.

 

Як повідомляють правоохоронці, вони відразу помітили, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння і підтвердили цю інформацію за допомогою спеціального пристрою “Драгер”. Він показав, що результати водія в декілька разів перевищують загальноприйняту норму. Проте за словами особи, він розпивав алкогольні напої вже після вчинення ДТП.

 

Наразі відомо, що за фактом автопригоди поліцейські склали адміністративний протокол за кількома статтями: 122 (частина 4), 124 та 130 (частина 4) Кодексу України про адміністративні праовопорушення.

 

 

 

 

 

 

© 2020 lviv-inform

Мої відео