Львів Інформ

5 років ув’язнення з конфіскацією майна військовослужбовцю-наркоділку: вирок суду

5 років ув’язнення з конфіскацією майна військовослужбовцю-наркоділку: вирок суду
420100 ПЕРЕГЛЯДІВ

    За процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця, який займався незаконним збутом наркотичних речовин.

   Установлено, що будучи військовослужбовцем строкової військової служби, механік апаратної взводу зв’язку однієї з військових частин, дислокованої на Київщині, протягом вересня 2021 року неодноразово збував наркотичну речовину – амфетамін серед військовослужбовців своєї ж військової частини, проте був затриманий правоохоронцями. Наркотичні речовини та грошові кошти в затриманого вилучено та обрано йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

   Завдяки професіоналізму процесуальних керівників – прокурорів Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, військовий-наркоділок беззаперечно визнав свою вину та розкаявся. Підозрюваний активно співпрацював зі слідством. В тому числі й унаслідок збігу тяжких сімейних обставин ним ініційовано укладення угоди з прокурором про визнання винуватості, а матеріали кримінального провадження з угодою та обвинувальним актом скеровано до суду.

   15.12.2021 Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області підтвердив законність укладеної угоди з обвинуваченим та ухвалив йому вирок, яким затвердив укладену угоду.  Суд визнав обвинуваченого військовослужбовця винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та призначив йому остаточне покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Дарницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,вирок суду,військовослужбовець,амфетамін,наркотичні речовини,збут наркотичних засобів,засуджено,Київщина

© 2020 lviv-inform

Мої відео