Львів Інформ

Заарештовано чоловіка під час скоєння наркотичного злочину на Київщині

Заарештовано чоловіка під час скоєння наркотичного злочину на Київщині
358933 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У селищі міського типу Калинівка Фастівського району Київської області відбулося викриття особи, що вчиняла наркозлочин. У затриманні брали участь працівники оперативно-розшукової служби та місцеві жителі.

 

До поліції подзвонили кілька мешканців даного села з заявою про правопорушення їхнього знайомого, який теж проживає у цій місцевості. Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою і почали проводити обшук житла чоловіка. Там вони знайшли та конфісковували 200 грамів канабісу та спеціальний пристрій для куріння цієї наркотичної речовини.

 

За допомогою розслідування стало відомо, що правопорушник вже не раз вчиняв схожі злочини та відбував покарання. Наразі відомо, що за фактом правопорушення було розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За даний злочин йому загрожує покарання у вигляді штрафу або проходження виправних робіт терміном до 2 років, або утримання за ґратами чи обмеження волі терміном до 3 років. Слідство надалі триває, правоохоронці роблять все можливе, щоб надати справі правової кваліфікації.

 

© 2020 lviv-inform

Мої відео