Львів Інформ

Аварія на Одещині знову забрала життя дитини

Аварія на Одещині знову забрала життя дитини
195167 ПЕРЕГЛЯДІВ

В неділю 28 листопада 2021 року на Одещині сталася ДТП.  Легковий автомобіль зіткнувся із напіввантажним мікроавтобусом. Водії отримали травми. Більше того, трагедія забрала життя маленького хлопчика.

Аварія сталася в першій половині дня, близько 10:30. Водій легкової машини Daewoo Lanos їхав на поки що не встановленій швидкості трасою Одеса-Рені, але в якийсь момент втратив стабільність у керуванні. Після цього він вилетів на зустрічну смугу, де і врізався в інший автомобіль. У авто знаходилося двоє – водій та маленький пасажир, п'ятирічний хлопчик. І від отриманих травм дитина загинула.

Поки що встановлюється, з якою ж швидкістю пересувався водій легкового автомобіля. У правоохоронних органів є підозри, що було перевищення, проте це потребує з'ясування. Трагедія сталася недалеко від села Холмське, але, на щастя, не зачепила інших автомобілів, що могли бути на дорозі.

Обидва водії наразі госпіталізовані. Вони зазнали травм різного ступеня тяжкості та зараз отримують медичну допомогу у лікувальних закладах.

Відомо, що вина у дорожньо-транспортній пригоді лежить саме на водієві легкового автомобіля. Тому зараз також вирішується внесення інформації про ситуацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Водієві може загрожувати до 7 років позбавлення волі за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Наразі проводиться розслідування трагедії.

© 2020 lviv-inform

Мої відео