Львів Інформ

Ковтун Олександр Костянтинович - Обережно! Авто-шахраї на дорогах!

Ковтун Олександр Костянтинович - Обережно! Авто-шахраї на дорогах!
210910 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно очевидець ДТП звернувся до редакції Інформаційного Агентства «Україна Інформ» з метою опису однієї неприємної ситуації та застереження водіїв від шахрая на дорозі Ковтуна Олександра Костянтиновича. Як здалось очевидцю шахрайство виглядало як хитро продумане.


Ковтун Олександр Костянтинович : деталі події на дорозі


Опис очевидця: Припаркована машина номер ₁₁ 111-01 КВ Ковтуна Олександра Костянтиновича стояла біля бордюру. Інший водій на чорній машині повільно їхавши, хотів поставити машину перед машиною номер ₁₁ 111-01 КВ Ковтуна Олександра Костянтиновича. Почавши повільно під’їжджати до місця стоянки зелена машина номер ₁₁ 111-01 КВ Ковтуна Олександра Костянтиновича різко поїхала вперед підставивши передній лівий кут бампера. Це потягнуло за собою навмисне пошкодження чорної машини іншого водія, а саме обох дверей машини. Ремонт цього пошкодження = 15 000 грн.


Ковтун Олександр Костянтинович : розв’язка дорожньої пригоди


Не дивлячись на те, що провина у цій ситуації виключно Ковтуна Олександра Костянтиновича, постраждалим є інший водій, так як Ковтун стверджував, що він свій бампер не підставляв і в перед не рухався, а відеокамери в тому місці відсутні, тобто довести, що Ковтун це зробив навмисно неможливо. Тому задля уникнення втрати часу на розбірки та виклик правоохоронних органів Ковтун Олександр Костянтинович натякнув на грошовий бонус водію. Водій, зрозумівши, що має справу з людиною з досвідом у «подібних ситуаціях» погодився надати 1000 грн Ковтуну Олександру Костянтиновичу.


Ковтун Олександр Костянтинович : висновки


Водіям варто зважати на увагу на дорозі, хоч уникнути саме таке шахрайство, що описане у матеріалі майже неможливо.

Теги: Ковтун Олександр Костянтинович ,авто-шахраї ,шахрайство,ДТП

© 2020 lviv-inform

Мої відео